De beste geldtips van het afgelopen jaar

De beste geldtips van het afgelopen jaar

Spaarvader bestaat één jaar! Dit zijn de best gelezen blogs van het afgelopen jaar.

In totaal plaatste ik 108 blogs die in totaal zo’n 90.000 keer zijn bekeken door 49.000 mensen. Een ongekend aantal waarvoor ik erg dankbaar ben. Op naar het tweede jaar!

Welke artikelen hebben de populariteitsprijs gewonnen? Dit zijn de blogs die het meest gelezen zijn.

1. Zes dingen die mensen die goed zijn met geld niet kopen

De kunst van rijk worden is voornamelijk het niet kopen van onnodige producten. Dit lijstje geeft jou de top zes om niet te kopen.

Gepubliceerd: 9 december 2019
Bekeken: 23.000 keer

2. Sparen: de regel van vijfhonderd

De regel van vijfhonderd helpt je om meer te sparen. Dankzij deze regel focus ik nu op het verhogen van onze maandelijkse spaarbedragen.

Gepubliceerd: 25 januari 2020
Bekeken: 11.000 keer

3. Wij hebben ons tv-abonnement opgezegd (maar kijken nog steeds tv)

Ik ontving veel positieve reacties op dit artikel over het opzeggen van je tv-abonnement. Wij kijken alleen nog on-demand tv en gaan niet meer terug.

Gepubliceerd: 15 april 2020
Bekeken: 10.000 keer

4. Dit salaris heb je nodig om 15 procent te sparen en miljonair te worden

Eén van mijn eerste blogs! Hoeveel moet je eigenlijk verdienen om miljonair te worden? Hier vind je het antwoord. Later schreef ik deze blog met tabellen die je kunt raadplegen om je eigen spaardoel te halen.

Gepubliceerd: 10 oktober 2019
Bekeken: 5000 keer

5. Vijf producten die goedkoop zijn in januari

Deze post is populair omdat ik enkele weken van tevoren de data voor de BTW Weg Ermee-actie en de KLM Werelddeal Weken wist te voorspellen. Andere edities van de populaire koopjeskalender haalden de top 5 net niet.

Gepubliceerd: 2 januari 2020
Bekeken: 4300 keer

Spaarvader

Spaarvader is leraar, vader en spaart graag. Sinds 2016 werkt hij elke maand om financieel meer vrij te worden. Dit blog is wat hij heeft geleerd, voor jou. Daarnaast heeft hij een wekelijkse nieuwsbrief met bespaartips. Zijn missie is: jou leren hoe je je leven verbetert door beter met geld om te gaan.