Site update december

Site update december

Ik deel elke maand mijn ervaringen met het starten van een blog. Het was een maand van groei voor Spaarvader! Wil je weten hoeveel bezoekers er waren en welk artikel het meest populair was?

Bezoekers
In december waren er veel meer bezoekers dan in de eerste twee maanden van het bestaan van de site. In totaal waren er 3200 bezoekers die in totaal 5600 pagina’s bekeken. Dat is vijf keer meer bezoekers en drie keer meer paginaweergaven dan vorige maand! Dit geeft mij veel energie om door te gaan met berichten voor jullie samen te stellen. Ook leuk: er verschenen enkele commentaren. Dank daarvoor!

Lees ook de vorige edities: Site update oktober en “Site update november

Zo’n 7 procent van de bezoekers bezoekt de site direct. De rest kwam bijna allemaal binnen via Pinterest. Wat een mooi platform is dat. Het Pinterest-algoritme geeft mij in ieder geval altijd interessante aanbevelingen, waar ik ook naar op zoek ben.

Bezoekers in november, gerangschikt op apparaat en op herkomst.

Meest gelezen artikelen
Vijf producten die goedkoop zijn in november
Dit artikel werd veel gelezen: dat lijkt me ook logisch. Als je toch één van deze producten nodig hebt is het slim om in deze maand op zoek te gaan naar kortingen. Kijk uit naar de december-editie op de site!

Drie tips als je extra op je hypotheek gaat aflossen
Dit artikel stond vorige maand ook al in de top drie. Hopelijk hebben veel mensen geld kunnen besparen dankzij deze tips. Verwacht in 2020 een update aan dit artikel met de nieuwe wettelijke normen, die worden namelijk jaarlijks bijgesteld.

Zo spaar je meer: drie wetenschappelijk onderbouwde tips
Een van mijn meest “zware” artikelen, als het gaat om wetenschappelijke bronnen. Wel ontzettend interessant en werkelijk bewezen methodes. Pas jij er al één toe? Laat het weten in de commentaren!

Ervaringen van de eerste drie maanden
Het is waar: als je iets wil zul je er tijd in moeten stoppen en hard moeten werken. Hoewel het typen van blogs een positieve ervaring is, ben ik er veel tijd aan kwijt. Het is echt goed om te zien dat mensen graag mijn geldtips lezen. Hoewel in de eerste maand vooral kennissen mijn blog lazen, bereik ik steeds vaker onbekenden die hopelijk met plezier meelezen. Ik ga in ieder geval door, jullie kunnen weer drie tot vier posts per week verwachten in de komende maand!

Heb jij suggesties voor Spaarvader? Een artikel dat je graag wilt zien, feedback voor een serie of wil je je laten interviewen? Laat het achter in de commentaren of mail spaarvader@spaarvader.nl!

Spaarvader

Spaarvader is leraar, vader en spaart graag. Sinds 2016 werkt hij elke maand om financieel meer vrij te worden. Dit blog is wat hij heeft geleerd, voor jou. Daarnaast heeft hij een wekelijkse nieuwsbrief met bespaartips. Zijn missie is: jou leren hoe je je leven verbetert door beter met geld om te gaan.

Geef een antwoord