Site update november

Site update november

De start van een nieuwe maand markeert nu twee maanden Spaarvader.nl. Ben je benieuwd hoeveel mensen er deze site bezoeken? Welk artikel werd het beste gelezen? Ik deel de statistieken met je!

Bezoekers
Deze tweede maand zag ik een stijging van het aantal bezoekers. Er waren zo’n 650 bezoekers met 850 sessies. In totaal werden pagina’s 1600 keer weergegeven. Dat alles maakt dat de site zo’n drie keer beter is bezocht en bekeken dan vorige maand! Ik ben erg trots en ik hoop dat alle bezoekers met plezier de artikelen hebben gelezen. Ik hoop daarnaast dat er veel geld bespaard is dankzij de tips en inzichten die ik met jullie heb gedeeld.

Lees ook de vorige editie: “Site update oktober

Veel bezoekers kwamen binnen via Pinterest: twee collega-bloggers, MrFOB van Financieel Onafhankelijk Blog en Zuinigeman van de gelijknamige site waren zo vriendelijk mij toe te voegen aan hun groepsborden. In totaal kwam 70 procent van alle bezoekers via Pinterest. Daarnaast kwam 10 procent via Instagram en Facebook. De overige bezoekers kwamen rechtstreeks naar de site.

Bezoekers in oktober, gerangschikt op apparaat en op herkomst.

Meest gelezen artikelen
Drie tips als je extra op je hypotheek gaat aflossen
Dit artikel kreeg op Pinterest veel aandacht. Ik ben zelf ook best trots op dit artikel. Er zit aardig wat onderzoek in veel van mijn artikelen en bij dit artikel heb ik het gevoel goede tips te geven om het aflossen op je hypotheek slim aan te pakken.

Monday Money Myths: “Wij verschillen van mening over hoe we kunnen bezuinigen”
Deze serie blijft populair. In dit artikel ga ik in op ruzie rondom financiën: hoeveel stellen maken ruzie over hun financiën? Klopt het dat mensen die dezelfde ideeën hebben over financiën vaak een relatie met elkaar beginnen? Waar ruziën mensen het meest over?

Spaarvader belegt: de 4 procent regel
Dit artikel is één van de meest ingewikkelde artikelen op de site tot nu toe, maar ik vind het erg belangrijk juist deze moeilijke onderwerpen uit te leggen. Dit is namelijk één van de pilaren waarop de beleggingsstrategie rondom ETF’s rust. Voel je vrij om hier later terug te komen als je meer kennis hebt om de resultaten van de onderzoeken nog eens op je in te laten werken.

Komende maand
Het is me geluk om minstens drie artikelen per week te plaatsen en dat blijf ik doen. In totaal postte ik in oktober 14 artikelen. Komende maand ga ik enkele oudere artikelen updaten en zullen de bekende rubrieken terugkomen. Daarnaast hoop ik het eerste interview af te nemen in de rubriek “Spaarverhalen”. Interesse om mee te doen? Mail naar spaarvader@spaarvader.nl!

Spaarvader

Spaarvader is leraar, vader en spaart graag. Sinds 2016 werkt hij elke maand om financieel meer vrij te worden. Dit blog is wat hij heeft geleerd, voor jou. Daarnaast heeft hij een wekelijkse nieuwsbrief met bespaartips. Zijn missie is: jou leren hoe je je leven verbetert door beter met geld om te gaan.

Dit bericht heeft 2 reacties.

 1. Kirsten

  Ik ben één van de bezoekers die sinds een maand met veel plezier steeds even kom lezen.
  Je stukjes onderscheiden zich door wat meer diepgang, dat vind ik prettig.
  Keep up the good work.

  1. Spaarvader

   Bedankt voor je bericht Kirsten!

Geef een antwoord