Zeven producten die goedkoop zijn in juli

Zeven producten die goedkoop zijn in juli

In de zomervakantie kan je nog steeds kortingen en aanbiedingen vinden. Als je weet waar je moet zoeken. Deze producten zijn in juli goedkoop!

Zomerkleding en zwemkleding

Vorige maand kon je de eerste “mid-season sale” al spotten. Naarmate de zomer vordert komen kledingwinkels met aanbiedingen. Zo proberen ze zoveel mogelijk te verkopen voordat het weer omslaat en de herfstcollecties worden geleverd. Juli is een goede maand om korting op zomerkleding en zwemkleding te scoren!

Lees de vorige edities van de koopjeskalender hier

Sandalen en zomerschoenen

Net als zomerkleding is ook schoeisel in de aanbieding. Om dezelfde redenen zelfs. De nieuwe collectie komt eraan en niemand gaat natuurlijk nog sandalen kopen als straks in augustus het ineens blijkt te gaan regenen. Overigens zul je ook in augustus nog links en rechts aanbiedingen vinden op zomerschoenen. Verwacht dan niet een breed aanbod: de meeste zomerschoenen zijn tegen die tijd al verkocht.

Korting op de website van een grote kledingketen. Datum: 5 juli.

Barbecues en zwembaden

Zolang het zonnig blijft worden er veel barbecues en zwembaden verkocht. Naarmate de zomer vordert zullen winkels gaan stunten met prijzen. Een goed moment dus om te kopen, mocht je er eentje op het oog hebben! Bonustip: vergelijk de verschillende types en merken goed met elkaar. Zowel een barbecue als een zwembad koop je niet om één keer te gebruiken. Het loont soms om te gaan voor kwaliteit.

Tuinmeubilair

Wij hadden al meer dan een half jaar een bepaalde tuinset op het oog voordat we hem kochten. Het begon al in de herfst: we wachtten we op een aanbieding, vervolgens bleek hij niet meer verkocht te worden. Enkele maanden later (in het voorjaar) verscheen hij weer in de folder. Nu voor de volle prijs. Ik heb even mijn financiële overzicht gecheckt: uiteindelijk kochten we hem eind juni 2018. Met korting natuurlijk.

Voorbeeld: aanbiedingen van een bekende bouwmarkt. Datum: 5 juli.

Spaarvader

Spaarvader is leraar, vader en spaart graag. Sinds 2016 werkt hij elke maand om financieel meer vrij te worden. Dit blog is wat hij heeft geleerd, voor jou. Daarnaast heeft hij een wekelijkse nieuwsbrief met bespaartips. Zijn missie is: jou leren hoe je je leven verbetert door beter met geld om te gaan.