Zes producten die goedkoop zijn in mei

Zes producten die goedkoop zijn in mei

Mei brengt prachtige lente-aanbiedingen! Lees welke producten je deze maand met korting kunt kopen. Met gratis de koopjeskalender voor de maand mei.

Alle aanbiedingen van mei in een kleurige maandkalender. In één keer zien welke feestdagen en kortingen er zijn deze maand? Download hem hier.

Tuinmeubelen

Het is prachtig weer en dat betekent dat mensen een nieuwe tuinset kopen. Tuincentra spelen hierop in met kortingen. Koopjesjagers kunnen profiteren van de tuinsets die op Marktplaats verschijnen.

Links: aantal advertenties in de categorie “Tuinmeubelen” op Marktplaats. Rechts: huidige actie bij de Gamma.

Digitale camera’s

In de maand mei komen nieuwe camera’s van alle grote spelers uit. Sommige merken waren al eerder (in februari). Verkooppunten bieden nu de modellen van vorig jaar met korting aan.

Lees de vorige edities van de koopjeskalender

Vakanties

Mei is de maand van de vroegboekkorting. Slim van de aanbieders: in mei wordt het vakantiegeld uitbetaald. Dit jaar is de zomervakantie nog een groot vraagteken. Toch kan het de moeite lonen om alvast te kijken.

Elektrische fietsen

Het mooie weer nodigt uit tot fietsen. Elektrische fietsen verkopen elk jaar beter in Nederland en verkopers willen graag een graantje meepikken van de piek in de verkoop in de lente. Dat doen ze overigens niet alleen met kortingen. Ze bieden extraatjes aan zoals een grotere accu of een garantieplan.

Lees ook: “Wij hebben ons tv-abonnement opgezegd (maar kijken nog steeds tv)

Dekens en dekbedden

Zomerdekens en nieuwe dekbedden zijn een echt lenteproduct. Warme dagen betekenen warme nachten.

Mooie voorjaarsactie bij LINK. Datum: begin mei.

Lingerie en sportkleding

Mooi weer betekent meer buiten sporten. Hogere temperaturen bieden ook een goede aanleiding om de lingerie in de aanbieding te doen.

Tweedehands spullen

Zonder Koningsdag blijven veel tweedehands spullen thuis liggen. Het huis is opgeruimd omdat je thuis zit, maar waar verkoop je nu je oude spullen?

Marktplaats en Facebook zien al sinds vorige maand een groei in het aantal advertenties. Voor koopjesjagers biedt dit kansen.

Lees ook: “Hoeveel geld moet je elke maand sparen?

Gratis: koopjeskalender mei

Overzicht over je maand, mét belangrijke feestdagen en kortingen en aanbiedingen. Word lid van de nieuwsbrief en ontvang meteen gratis de koopjeskalender voor de maand mei. Download hem hier.

Spaarvader

Spaarvader is leraar, vader en spaart graag. Sinds 2016 werkt hij elke maand om financieel meer vrij te worden. Dit blog is wat hij heeft geleerd, voor jou. Daarnaast heeft hij een wekelijkse nieuwsbrief met bespaartips. Zijn missie is: jou leren hoe je je leven verbetert door beter met geld om te gaan.