Vijf producten die goedkoop zijn in juni

Vijf producten die goedkoop zijn in juni

De zomer is in aantocht. Bespaar geld met deze kortingen en aanbiedingen in de maand juni!

In juni kan je op veel verschillende producten kortingen krijgen. De belangrijkste? Televisies. Daarnaast zijn er voor korte tijd veel aanbiedingen rond Vaderdag. Er zijn Mid-season sales bij zowel witgoed- als kledingwinkels. Veel kansen om geld te besparen!

Lees alle edities van de koopjeskalender hier

Zomerkleding

Winkels verkopen hun zomerkleding steeds eerder. De collecties van dit jaar gaan dus ook telkens vroeger in de aanbieding, bijvoorbeeld in “mid-season sales”. Verwacht in juni de eerste ronde aanbiedingen bij zomerkleding.

Televisies

Ik beloofde je in de koopjeskalender van maart al dat juni een tweede optie is voor een nieuwe televisie. Het EK 2021 staat op het punt te beginnen. Verwacht veel aanbiedingen op televisies van winkels! Kies voor modellen van vorig jaar, die zijn nu het goedkoopst.

Lees ook: “Wij hebben ons tv-abonnement opgezegd (maar kijken nog steeds tv)

Bouwmaterialen

Goed weer betekent dat mensen aan het werk gaan. Dat was de afgelopen maanden al zo. In juni kan je kortingen krijgen op bouwmaterialen, bijvoorbeeld op buitenlak en beits.

Huishoudelijke apparaten: koelkasten, vriezers en koffiezetapparaten

In de zomer worden koelkasten en vriezers aangeboden. Ze hopen mensen te overtuigen een nieuwe aan te schaffen met het mooie weer. Koffiezetapparaten zijn juist in de aanbiedingen omdat de verkopen dalen in de zomer.

Lees ook: “Bespaar honderden euro’s op deze vijf huishoudelijke producten

Vaderdag: luchtjes, lichaamsverzorging, gadgets en gereedschap

20 juni is het Vaderdag. Winkels stunten graag in de twee weken ervoor om zoveel mogelijk van de Vaderdag-verkopen binnen te halen. Alle papa-producten zijn in de aanbieding: geurtjes, scheerapparaten, smartwatches, schroefboormachines, snoepgoed, sokken, ondergoed en meer. De slimme shopper vindt hier mooie kortingen!

Wil jij elke week de beste aanbiedingen en de meest besparende geldtips? Word dan lid van de nieuwsbrief.

Spaarvader

Spaarvader is leraar, vader en spaart graag. Sinds 2016 werkt hij elke maand om financieel meer vrij te worden. Dit blog is wat hij heeft geleerd, voor jou. Daarnaast heeft hij een wekelijkse nieuwsbrief met bespaartips. Zijn missie is: jou leren hoe je je leven verbetert door beter met geld om te gaan.