Vier producten die goedkoop zijn in maart

Vier producten die goedkoop zijn in maart

Deze koopjes vind je alleen in de maand maart. Ben jij op zoek naar één van deze artikelen? Dan zijn de aanbiedingen in maart een goede reden om tot aankoop over te gaan.

Wintersport: skikleding, helmen, ski’s, snowboards, schoenen en meer

Het wintersport seizoen is voorbij. Mensen die nieuwe wintersportkleding hadden gekocht of om andere redenen hun oude wintersportmaterialen kwijt willen, doen dat nu. Houd Marktplaats in de gaten als je op zoek bent naar wintersportkleding. Ook andere plaatsen waar mensen tweedehands spullen aanbieden zijn actief in deze maand: veel mensen houden een voorjaarsschoonmaak.

Vorige edities van de koopjeskalender:
Bespaartips voor de maand september
Bespaar hierop in oktober
Vijf producten die goedkoop zijn in november
Zes producten die goedkoop zijn in december
Zes producten die goedkoop zijn in januari
Vier producten die goedkoop zijn in februari

Ook in de winkel zijn winterproducten in de aanbieding. Dat is maar een korte periode. Het wordt deze maand uit de schappen gehaald om ruimte te maken voor de nieuwe seizoensproducten. Je moet er dus snel bij zijn.

Voorbeeld van een webshop die nu (1 maart) met flinke kortingen stunt.

Het voelt misschien gek om aan het einde van de winter geld uit te geven aan wintersportkleding. Kopen tegen het seizoen in is een uitstekende manier om gebruik te maken van aanbiedingen en geld te besparen. Dat is trouwens iets anders dan impulsaankopen doen omdat je korting krijgt.

Koffers

Reiskoffers zijn in de aanbieding deze maand. Dat is omdat mensen die hun vakantie boeken ook een nieuwe koffer aanschaffen. Vroegboekers hebben zojuist een flinke smak geld uitgegeven, waarom niet ook meteen een nieuwe koffer?

Televisies

Maart is traditioneel een maand van korting op televisies. De nieuwe modellen worden in maart en april geleverd. Oude modellen worden met kortingen aangeboden om ruimte te maken in de schappen en magazijnen. Overigens is dit jaar juni een tweede optie om een televisie in de aanbieding te kopen vanwege het EK voetbal 2020.

Voorbeeld: een 4K QLED tv van Samsung die vorig jaar is uitgekomen is nu goedkoop.

Camera’s

Net als televisies zijn veel camera’s in de aanbieding deze maand. De nieuwe modellen komen uit er wordt geprobeerd om zo veel mogelijk van de modellen van vorig jaar te verkopen.

Agenda in maart

Boekenweekgeschenk en gratis reizen
Van 7 t/m 15 maart is de Boekenweek. Koop je een boek, dan krijg je het boekenweekgeschenk er gratis bij. Daarnaast mag je op zondag 15 maart op vertoon van het boekenweekgeschenk de hele dag gratis reizen met de trein.

Week van het geld
Koningin Máxima opent de Week van het Geld. Die duurt van 23 t/m 27 maart. Interessant voor mensen die zit bezig houden met geldzaken. En voor leerkrachten op basisscholen. Vandaar dus dat Spaarvader erover bericht.

Earth Hour
Op 28 maart wordt voor de veertiende keer Earth Hour georganiseerd. Mensen doen een uur lang de verlichting en andere elektrische apparaten uit. Het is een actie die draait om consuminderen, het milieu en energie besparen.

Heb jij nog tips?

Ben ik iets vergeten? Of heb jij een uitstekende manier om in maart geld te besparen? Ik hoor het graag! Laat een commentaar achter of mail naar spaarvader@spaarvader.nl.

Spaarvader

Spaarvader is leraar, vader en spaart graag. Sinds 2016 werkt hij elke maand om financieel meer vrij te worden. Dit blog is wat hij heeft geleerd, voor jou. Daarnaast heeft hij een wekelijkse nieuwsbrief met bespaartips. Zijn missie is: jou leren hoe je je leven verbetert door beter met geld om te gaan.

Geef een antwoord