Vier producten die goedkoop zijn in april

Vier producten die goedkoop zijn in april

Bepaalde producten zijn vooral in april in de aanbieding. Dat betekent dat dit hét moment is om je slag te slaan. Slimme koopjesjagers houden hier rekening mee. Deze seizoensgebonden kortingen en aanbiedingen vind je soms maar één keer per jaar.

Stofzuigers en kookartikelen

Traditioneel zijn stofzuigers bij de start van de lente in de aanbieding. Handig voor bij de voorjaarsschoonmaak. Ik gebruik de Pricewatch van Tweakers om zeker te weten dat ik goede aanbiedingen scoor. Zorg dat je ook Amazon.nl checkt, die wordt nog niet meegenomen in de Pricewatch maar biedt zeer concurrerende prijzen.

Lees ook: “Zes “onvoorziene” uitgaven die je gewoon kunt voorzien

Doe-het-zelfartikelen en tuinartikelen

Veel mensen houden een voorjaarsschoonmaak wanneer het weer zonniger wordt. Mensen gaan aan de slag met hun tuin en klusjes in en rondom het huis. Bouwmarkten spelen hier slim op in met flinke kortingen. Door de coronacrisis en het thuiswerken is het opruim- en schoonmaakseizoen eerder gestart dit jaar. Verwacht ook deze maand kortingen bij de bouwmarkten.

Kortingen op de website van een willekeurige bouwmarkt.

Paasproducten en paasdecoratie

Ondanks alles kunnen gezinnen prima thuis samen Pasen vieren dit jaar. De supermarkten bieden al weken paasproducten aan. Je kunt na Tweede Paasdag in de winkel paasproducten en paasdecoratie scoren met flinke kortingen. Het is niet verboden paaseitjes te eten na Pasen! Paasdecoratie voor volgend jaar in de aanbieding kopen is slim.

Koningsdag

Koningsdag is dit jaar afgelast. Onhandig voor al die mensen die hun huis hebben opgeruimd en veel producten hebben om te verkopen. Wanneer en hoe kunnen mensen nu hun tweedehands spullen aanbieden? Op dit moment bieden veel mensen hun spullen aan op Marktplaats en Facebook-groepspagina’s. Daar kan jij ook terecht voor koopjes deze maand. Daarnaast is het slim om (vlooien)markten af te struinen als de crisismaatregelen zijn opgeheven.

Lees ook: “Geld verdienen en besparen als je thuis zit

Heb jij nog tips?

Ben ik iets vergeten? Of heb jij een uitstekende manier om in april geld te besparen? Ik hoor het graag! Laat een commentaar achter of mail naar spaarvader@spaarvader.nl.

Lees de vorige edities van de koopjeskalender hier

Spaarvader

Spaarvader is leraar, vader en spaart graag. Sinds 2016 werkt hij elke maand om financieel meer vrij te worden. Dit blog is wat hij heeft geleerd, voor jou. Daarnaast heeft hij een wekelijkse nieuwsbrief met bespaartips. Zijn missie is: jou leren hoe je je leven verbetert door beter met geld om te gaan.

Geef een antwoord