Deze producten zijn goedkoop in augustus

Deze producten zijn goedkoop in augustus

Deze maand vind je de volgende producten met korting. Check of jij kunt besparen!

De zomervakantie is over de helft en het blijft een speciaal jaar voor koopjes. Heb jij al geprofiteerd van het grote aanbod tweedehandsproducten? Wij wel.

Lees de vorige edities van de koopjeskalender hier

Vliegtickets?

De vraag: wanneer zijn de KLM Werelddeal weken 2021? De KLM Werelddeal weken zijn traditioneel in januari en in augustus/september. Tijdens deze weken biedt de KLM kortingen op veel verschillende reizen.

Wegens het coronavirus is de kans groot dat KLM dit keer de Werelddeal weken aflast. We zullen het zien.

Mocht het feest wel doorgaan: ik verwacht dat ze starten op of rond donderdag 26 augustus 2021 en dat ze ongeveer twee weken duren. Dus tot donderdag 9 september 2021.

Zwemkleding

De beste kortingen krijg je als de producten niet meer actueel zijn. Wie koopt er nou zwemkleding bij de start van de herfst? Of paaseitjes als Pasen al voorbij is?

Ik noem het “tegen het seizoen in kopen”. Zo pak je altijd korting. Zwemkleding is een mooi voorbeeld: als het weer kouder wordt (misschien aan het eind van deze maand al), kan je in de winkel alvast een setje voor de komende zomer scoren!

Tuinmeubilair, tuinspullen en barbecues

Ook in augustus blijven deze producten in aanbiedingen langskomen. Tot het einde van de zomer (of tot het weer slechter wordt) proberen aanbieders hun voorraad te verkopen.

Mocht je nog twijfelen, ik heb eens een heel jaar lang de aanbiedingen op tuinmeubilair in de gaten gehouden bij een grote kluswinkel. De kortingen waren steeds hetzelfde. Er was geen “magisch moment” met een plotselinge korting van 75 procent.

Lees ook: “Wat zijn je vaste lasten? Plus vijf tips om te besparen

Kampeerspullen

Nu even niet alleen denken aan kampeerwinkels. Kijk eens op sites als Marktplaats. Die worden momenteel overspoelt door mensen die na de vakantie hun garage opruimen.

Er is een enorm aanbod aan tenten, vouwwagens en caravan. Maar ook koelboxen, aanhangers, campingtafels en luchtbedden kan je er vinden. Bekijk alvast waar jij volgend jaar behoefte aan hebt en kijk of je het tegen een mooie prijs op de kop kan tikken!

Spaarvader

Spaarvader is leraar, vader en spaart graag. Sinds 2016 werkt hij elke maand om financieel meer vrij te worden. Dit blog is wat hij heeft geleerd, voor jou. Daarnaast heeft hij een wekelijkse nieuwsbrief met bespaartips. Zijn missie is: jou leren hoe je je leven verbetert door beter met geld om te gaan.