Deze producten zijn in de aanbieding in oktober

Deze producten zijn in de aanbieding in oktober

Oktober is de maand van korting en aanbiedingen op speelgoed en snoep. Hier lees je waar je op moet letten.

Heb jij de pepernoten al in de winkel zien liggen? Het is nog twee maanden tot december. Je kunt nu al met korting cadeaus kopen.

Lees de vorige edities van de koopjeskalender hier

Speelgoed

De speelgoedwinkels brengen elk jaar een catalogus uit met bijbehorende kortingen. Op Lobbes.nl krijg je in oktober 10 procent korting op je gehele bestelling als je bestelt namens een school of instelling. Intertoys geeft kortingsstickers van 15 procent in de winkel als je de gids ophaalt.

Recycle Sint

Check of iemand dit prachtige initiatief in jouw gemeente start. Recycle Sint is een soort ruilmarkt voor tweedehands speelgoed.

Je levert schoon en mooi speelgoed in voor een waardebon en gebruikt direct diezelfde waardebon om ander speelgoed mee naar huis te nemen. Als het speelgoed dat overblijft gaat naar een goed doel.

Ik heb dit vorig jaar nét gemist. Wij gaan dit jaar zeker heen.

Lees ook: “Bespaar met de zes leukste gratis uitjes in de herfstvakantie

Snoepgoed

Sint Maarten, Halloween, Sinterklaas, Kerstmis. Je koopt al gauw veel snoep de komende maanden. Zie je een aanbieding in de winkel? Pak ‘m mee! Snoep is goed houdbaar. Zo weet je ook zeker dat je niet mis grijpt straks.

Lees ook: “Betaal jij te veel voor je boodschappen? Plus drie tips om te besparen

Elektronica

Tweakers publiceert sinds een paar weken elke vrijdag een prachtig artikel met de grootste prijsdalingen van de afgelopen week. In de Vrijdagmiddagdeals kan je sorteren op hoogste korting of zoeken per categorie. Bijzonder handig!

iPhone en iPad

Apple kondigde kortgeleden een nieuwe serie iPhones en iPads aan. Die komen nu op de markt en dat betekent dat de modellen uit 2019 nu met korting in de winkel komen te liggen.

Reken hier op prijsdalingen van honderden euro’s voor een iPad of iPhone uit 2019.

Ben je fan van de koopjeskalender? Wil jij elke week exclusieve bespaartips in je mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Spaarvader

Spaarvader is leraar, vader en spaart graag. Sinds 2016 werkt hij elke maand om financieel meer vrij te worden. Dit blog is wat hij heeft geleerd, voor jou. Daarnaast heeft hij een wekelijkse nieuwsbrief met bespaartips. Zijn missie is: jou leren hoe je je leven verbetert door beter met geld om te gaan.