5 bespaartips voor de maand september

5 bespaartips voor de maand september

De scholen zijn weer begonnen en de zomer is ook al bijna weer voorbij. Tijd om de vakantie van je af te schudden en uit te kijken naar koopjes! Ik geef je vijf tips om in de maand september geld te besparen.

Back to school
Schoolspullen zijn in de aanbieding na de start van het nieuwe schooljaar. Zit je niet meer op school? Bedenk goed of er geen kantoorartikelen zijn die je wellicht nodig hebt en die ook in de aanbieding zijn.

Zomerkleding voor coole prijzen
Online kledingwinkels kunnen extra voorraad langer in hun warenhuis bewaren dan een reguliere winkel het kan laten hangen. Kijk online in de outlet en zoek naar zomerkleding die afgeprijsd is. Het voelt misschien gek om een t-shirt te kopen als het weer straks juist vraagt om lange mouwen, maar als je “tegen het seizoen in” je kleding koopt is het altijd met korting!

Lees ook: beleggingsupdate augustus, onzekere markten maken voor mij geen verschil.

Sportschoolabonnementen met korting
De maand september is voor sportscholen weer een moment om nieuwe leden te werven. Laten we eerlijk zijn, we kunnen ze geen ongelijk geven: de vakantie brengt vaak veel en lekker eten met zich mee, dus er zullen veel mensen zijn die er behoefte aan hebben om te starten met sporten.

Kampeerartikelen
Nu is het moment om kampeerartikelen in de aanbieding te kopen. De maanden augustus en september vormen het einde van het hoogseizoen en de kampeerwinkels willen nog graag een stuk van de voorraad verkopen. Realiseerde jij je tijdens de vakantie dat je eigenlijk een nieuwe koelbox nodig hebt? Of heeft je campingstoel de terugreis niet overleefd? Kijk dan eens of je ze alvast met korting kan vinden.

Lees ook: Koopjeskalender voor de andere maanden!

Marktplaats
Zomerkleding en kampeerartikelen zijn na de zomer niet alleen in winkels in de aanbieding! Ook op Marktplaats verkopen veel mensen hun spullen nu het seizoen voorbij is. Dat maakt dit het ideale moment om op zoek te gaan naar tweedehands spullen. Denk hierbij ook aan zwembadjes, buitenspeelgoed en zelfs caravans. Succes!

Lees ook: bespaar geld met de Buyerarchy of Needs

Heb jij nog bespaartips voor de maand september? Laat het hieronder weten!

Spaarvader

Spaarvader is leraar, vader en spaart graag. Sinds 2016 werkt hij elke maand om financieel meer vrij te worden. Dit blog is wat hij heeft geleerd, voor jou. Daarnaast heeft hij een wekelijkse nieuwsbrief met bespaartips. Zijn missie is: jou leren hoe je je leven verbetert door beter met geld om te gaan.

Dit bericht heeft 2 reacties.

  1. Micky

    Het zijn goede ideeen! Wat is het goedkoopste internet abonnement? Weet u dat?

    1. Hoi Micky! Wij hebben Budget Energie internet voor 30 euro per maand, heel tevreden mee.

Geef een antwoord